Meubelmakersbedrijf

Ons meubelmakersbedrijf in Roelofarendsveen is een veelzijdig bedrijf waar u terechtkunt voor al uw meubel maatwerk, van alle materialen en voor alle voorkeuren. Wij beheersen alle facetten van het vak volledig en u kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de volledige installatie op locatie.

Hebt u zelf specifieke wensen en ideeën voor een meubelontwerp? Laat het ons weten en wij zullen u voorzien van advies en hulp bij het realiseren van dit ontwerp. Verder maken onze meubelmakers originele en authentieke meubels van topkwaliteit.

Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, met een team van ervaren vakmensen, kunnen wij onze producten en diensten tegen opvallend betaalbare tarieven aanbieden.

Daarnaast maakt ons team alles perfect op maat met oog voor het ambachtelijke en het esthetische aspect. Hoe uw interieur er ook uitziet, wij maken de meubels die volledig zijn afgestemd op uw stijl en smaak.

Meubelmakersbedrijf Design en Meer vervaardigt naar uw of ons ontwerp en plaatst meubels voor zowel particulieren als bedrijven. Ons meubelmakerbedrijf in Roelofarendsveen heeft een gespecialiseerd team voor u paraat staan en werkt voor elke opdracht nauw samen met de cliënt.

Met uw wensen en eisen als uitgangspunt gaan wij aan het werk, zodat u het meubelstuk krijgt dat u voor ogen hebt. Ons team verstaat het meubelmakervak tot in detail en heeft kennis van alle moderne plaatmaterialen, hpl, massief hout, fineer of mdf met spuitwerk.

Zo kunnen wij met alle soorten materialen de meubels van uw wensen vervaardigen. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze diensten en producten. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Ook kunnen wij d.m.v. materiaal stalen en CAD visualisatie een voorstelling geven van het te maken meubel of product.